All inclusive top hotels
Home » Hotels

Hotels

Hieronder vindt u een lijst met top hotels die u kunt boeken in Antalya.

Hotel Royal Wings

Dit hotel heeft 5 sterren en biedt vertier voor jong en oud. Naast een ruime keuze aan restaurants heeft het een eigen waterpark, tennisbanen, basketbalveld, strand, enz. Teveel om op te noemen. Bezoek Royal Wings in Lara voor meer informatie.

Hotel Titanic Resort

Een schitterend hotel in de vorm van een cruiseschip. Het hotel biedt een hoge standaard aan luxe en heeft diverse restaurants. Boek snel want het hotel is het gehele jaar in trek. Bezoek Hotel Titanic Resort voor meer informatie.

Hotel Mardan Palace

Het hotel Mardan Palace is waarschijnlijk het meest exclusieve hotel van Turkije. Voor maar liefst 1,12 miljard euro is dit hotel gebouwd. Deze ultra all inclusive hotel biedt u werkelijk alles wat u kunt wensen voor een heerlijke vakantie in Turkije, Alanya.

Delphin Imperial

Delphin Imperial is onderdeel van Delphin Hotels en is het nieuwste paradepaardje van deze groep fantastische hotels. Delphin Imperial biedt alles wat u verwacht van kwaliteit, service, comfort en luxe. 5 sterren Ultra all Inclusive zijn de superlatieven die Delphin Imperial goed omschrijven. Dankzij het uitstekende personeel zal u aan niets ontbreken.

Maak een Gratis Website met JouwWeb